TITANS TUG OF WAR LEAGUE

30 APRIL 2018, ISNIN | 14 SYA’BAN 1439H

INASIS SME BANK : Pada 20 April 2018  telah berlangsungnya Program Titans Tug of War League di bawah Biro Sukan dan Rekreasi  INASIS SME Bank. Program ini merupakan pertandingan tarik tali dalam bentuk liga yang terbuka kepada semua mahasiswa Universiti Utara Malaysia (UUM).

Program ini mendapat sokongan Pengetua INASIS SME Bank, Zahril Anwar Malek Abdol Hamid dan penasihat program ini, Encik Ilyas bin Soffian. Tujuan program ini dianjurkan adalah untuk melahirkan mahasiswa yang berfikiran sihat dalam mencapai kejayaan secara berkumpulan. Bukan itu sahaja, program ini dapat menerapkan nilai murni seperti kerjasama dalam kalangan mahasiswa.

Majlis perasmian dan penutupan program ini telah dirasmikan oleh Pengetua INASIS SME Bank, Encik Zahril Anwar Malek bin Abdol Hamid. Zahril Anwar juga menyampaikan hadiah kepada para pemenang. Kumpulan The Glodiators daripada INASIS SME Bank telah dinobatkan sebagai Juara Titans Tug of War League.

Office Address

Inapan Siswa SME Bank,
Universiti Utara Malaysia,
06010 UUM Sintok,
Kedah Darul Aman.
Tel: 04-928 4403 / 4405
Fax : 04-928 4404
Emel: inasissmebank[@]uum[dot]edu[dot]my

Office Hour

Sunday - Wednesday : 8 am to 5pm
Thursday  : 8am - 3.30pm

Weekend (Friday & Saturday) : Closed
Public Holiday  : Closed

Visitor Counter

Please publish modules in offcanvas position.